Geen producten (0)

Betaalbaar-gereedschap is onderdeel van De Ossekop, een winkel gespecialiseerd in het verkopen van gereedschappen en ijzerwaren met een zeer ruim assortiment en vakkundig persoonlijk advies. Als bedrijf hebben wij de mogelijkheid om scherpe outlet prijzen online aan te kunnen bieden, om deze ook beschikbaar te maken voor u hebben wij deze webwinkel geopend. Door het stroomlijnen van het verkoopsproces kunnen wij daarom deze prijzen ook alleen online voor u aanbieden.

Over Ryobi
Ryobi behoort tot de grootste fabrikanten van tuingereedschap en doe-het-zelf producten.
Ryobi levert onder andere accuboormachines, boorhamers, cirkelzagen, decoupeerzagen, haakse slijpers, kitspuiten, slagmoersleutels, heggenscharen en kettingzagen.


Over Neo Tools
NEO is het nieuwe industriemerk van vandaag.

NEO biedt een compleet assortiment aan handgereedschap voor de meest veeleisende gebruiker en voor de doe het zelver die professionele kwaliteit wil tegen een gunstige prijs.
NEO gereedschappen worden ontwikkeld met de gebruiker in gedachten.
In het fabricage proces staan de nieuwste materialen en technologieën garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het NEO symbool is een garantie voor onveranderlijke kwaliteit.
Goed gereedschap is het halve werk en NEO maakt dit meer dan waar terwijl u aanmerkelijk minder hoeft uit te geven.
NEO geeft standaard 25 jaar garantie


Over Topex
Hét gereedschap merk voor de doe het zelver.

Een enorm breed aanbod waarbij uiterste zorg besteedt wordt om de juiste kwaliteit te bieden tegen een zeer concurrerende prijs.
Strenge kwaliteit eisen die continu getest worden in TOPEX eigen laboratoria.
Efficiënt werken en gebruiksgemak zijn zichtbaar in het ontwerp van het product.
Voor elke doe het zelver met een kleine portemonnee doet TOPEX u het beste aanbod.Over Graphite

Graphite heeft een breed aanbod van elektrisch gereedschap en accessoires, gemaakt met geavanceerde renovatie, bouw- en houtbewerking banen in het achterhoofd.
Amateurs en professionals vinden hier de oplossingen die nodig zijn in het boren, knippen, zagen, slijpen en schuren en nog vele andere toepassingen voor veel gebruikte materialen, zoals beton, baksteen, karton, gips, hout, glazuur, keramiek, glas, kunststoffen en diverse andere metalen. GRAPHITE producten zijn ontworpen voor zwaar gebruik. We raden dit merk aan voor veeleisende knutselaars en professionals die meer verwachten en minder willen uitgeven.
Welkom in de wereld van mogelijkheden.